Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جلال ملکی در گفت‌وگو با تسنیم، با اعلام خبر آتش‌سوزی در یک ساختمان قدیمی در ابتدای خیابان ولی‌عصر (ع) اظهار کرد: ساعت 22:31 شب گذشته یک مورد آتش‌سوزی در یک ساختمان قدیمی بالاتر از خیابان مختاری، کوچه کرمانی به سامانه 125 آتش‌نشانی تهران اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان سه ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودروی حامل تجهیزات تنفسی محل حادثه اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران با اشاره به حضور نخسین گروه از آتش‌نشانان زمان دو دقیقه در محل حادثه، افزود: محل حادثه ساختمان سه طبقه قدیمی بود که از هر سه طبقه به عنوان کارگاه و انبار استفاده می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: طبقه اول انبار لوازم سوپرمارکت و اقلام خوراکی بود و از طبقه دوم و سوم به عنوان کارگاه کفاشی استفاده می‌شد؛ داخل حیاط نیز یک انباری کوچک به وسعت حدود 20 متر با سقفهای شیروانی و ایرانیتی وجود داشت که در آن نیز مقادیری جنس چیده شده بود.

ملکی عنوان کرد: در زمان حضور آتش‌نشانان در محل حادثه، انبار مذکور داخل حیاط و بخشهایی از هر سه طبقه دچار آتش‌سوزی شده و اطلاعات اولیه حاکی از آن بود در طبقه آخر افرادی گرفتار هستند که آتش‌نشانان در همان وضعیت همزمان با خاموش کردن آتش، از میان حجم دود غلیظ در راهروها و شعله‌های آتش عبور کرده و خود را به طبقه بالایی رساندند.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران تصریح کرد: آتش‌نشانان موفق به خارج کردن یک آقا و یک پسر نوجوان حدوداً 12 تا 13 ساله از میان شعله‌ها آتش شدند، این دو نفر در همان کارگاه در طبقه سوم مشغول کار بودند که دچار مصدومیت شده و تحویل عوامل اورژانس شدند البته وضعیت مرد جوان کمی وخیم‌تر بود.

وی با اشاره به سرایت آتش به بخشهای از سقفهای شیروانی نیز، متذکر شد: با عملیات و حضور به موقع آتش‌نشانان، خوشبختانه از سرایت آتش به ساختمانهای مجاور جلوگیری به عمل آمد.

به گفته ملکی، در ساختمانهایی که کارگاه‌های اینچنینی مانند تولید چرم و کیف و کفش وجود دارد، به دلیل وجود مواد قابل اشتعال از جمله چرم، کارتن، مقوا، دبه‌ها و گالنهای چسب و بعضاً حلالهایی مانند تینر، ریسک خطر بالا می‌رود، در برخی مواقع مخصوصاً روزهای سرد سال، چسبها بسیار سفت شده که برای گرم و رقیق‌تر شدن، این مواد را روی آتش قرار می‌دهند یا از محلولهای اینچنینی مانند بنزین و تینر استفاده می‌کنند.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران یادآور شد: از افرادی که در این حرفه مشغول کار هستند، می‌خواهم تمهیدات ایمنی لازم را به کار ببندند، در صورت استفاده از مایعاتی مانند تینر، بنزین و حتی چسبها، سریعاً در ظروف را ببندند، حداقل یک در و پنجره را باز بگذارند تا ضمن گردش هوا، از تجمع بخارات قابل اشتعال جلوگیری شود.

وی بیان کرد: همچنین در صورت استفاده از بخاری و لوازم گرمایشی تمهیدات ایمنی لازم را حتماً مدنظر قرار دهند زیرا حتی بخارات حلالهای مایع مانند تینر و بنزین با کوچکترین حرارت، جرقه یا شعله قابلیت اشتعال و انفجار در پی دارد.

 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: آتش نشانان محل حادثه آتش نشانی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۷۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت

موسی فکور، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان عصر امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه) پس از بازدید از روستای امامزاده ابراهیم شفت با بیان اینکه ساختار این واحد‌ها بسیار تودرتو بوده است، گفت: طبق ارزیابی‌های اولیه انجام شده توسط بنیاد مسکن استان با همکاری دهیاری امامزاده ابراهیم در حادثه آتش سوزی این روستا ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در قالب ۱۲۰ ساختمان کامل تخریب شده و باید به طور کامل بازسازی شود.

او افزود: در این میان ۳۸ واحد تجاری، مسکونی دیگر نیز نیازمند تعمیرات هستند ضمن اینکه هنوز بررسی‌ها در دست تکمیل است و احتمال تغییر این آمار وجود دارد.

معاون استاندار گیلان تصریح کرد: یکی از مهمترین مباحث مورد پیگیری موضوع پوشش بیمه‌ای آنها بود که ارزیابی‌ها انجام و کار تشکیل پرونده توسط کارشناسان بیمه نیز اتمام یافت تا پرداخت خسارت انجام شود که در این راستا، ۱۱۸ واحد پوشش بیمه‌ای داشتند.

فکور همچنین گفت: تعدادی از خانوار‌ها نیز بیمه نبودند که استاندار پیگیر موضوع رسیدگی به وضعیت آنها است و در این خصوص نیز به هیئت دولت گزارشی ارائه شده، امید است به آنها کمک و تسهیلاتی ارائه شود.

به گفته او، پس از آتش سوزی این منطقه جلسه‌ای در استانداری تشکیل شد تا امور در سریعترین زمان رسیدگی شود و این بازدید نیز پیرو جلسه ستاد بحران استان و پیگیری دستورات استاندار مبنی بر رسیدگی به مسائل مختلف مردم آسیب دیده انجام شد و وضعیت این خانوار‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان افزود: موضوع اسکان و تغذیه این خانوار‌ها و اقدامات انجام شده برای آنها طی دو، سه روز گذشته بررسی شد که اسکان آنها از سوی هلال احمر انجام شده و چادر‌هایی در اختیار خانوار‌هایی که ملک آنان در آتش سوزی نابود شد، قرار گرفته و چند سوئیت نیز از سوی فرمانداری شفت و جهاد کشاورزی برای اسکان آنان فراهم شد.

فکور تصریح کرد: در زمینه تغذیه و غذای گرم برای این خانوار‌ها هم مشکلی وجود ندارد و کار به خوبی انجام می‌شود.

معاون استاندار گیلان افزود: تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا در اسرع وقت مشکلات آسیب دیدگان از آتش سوزی روستای امامزاده ابراهیم شفت را فراهم سازیم که در این راستا همه دستگاه‌های مربوطه پای کار هستند.

آتش‌سوزی هولناک منطقه امامزاده ابراهیم (ع) از توابع شهرستان شفت استان گیلان بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه رخ داد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت