Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش‌ ایرنا، از خبرهای امروز /سه‌شنبه/ مناطق تهران، «نصراله آبادیان» با اشاره به اقدامات اجرایی و مهم در حوزه بافت تاریخی این خیابان که در سال جاری انجام شده است؛ گفت: موضوع مهم در پیشبرد اجرایی طرح، یکدستی اقدامات بین چهار منطقه شهری است که در برگیرنده این خیابان هستند.

وی ادامه داد: پس از انجام نامه نگاری های اداری در خصوص مباحث مطرح شده از جمله کف سازی و پروژه های آرام سازی فضاهای شهری این محور، زیبا سازی و حفظ حریم سبز خیابان و سایر نکات یاد شده اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه ۱۱ با اشاره به همکاری این منطقه با سازمان زیبا سازی و تسهیلگری تمامی موضوعات مطرح شده بیان کرد: : مانند ادوار گذشته که در احیا و اقدامات نگهداشت ابنیه و میراث ارزشمند تاریخی در تهران پیشرو بوده ایم؛ این بار نیز علاوه بر طرح های مطرح شده، تقاطع مولوی را نیز داوطلبانه به طرح احیای خیابان ولی عصر (عج) اضافه می کنیم و با همکاری مجریان طرح ساماندهی خیابان ولی عصر (عج) و سایر سازمان های مشارکت کننده تا اردیبهشت ماه اقدامات به پایان خواهد رسید.

آبادیان حفظ ابنیه تاریخی از جمله خانه مینایی، نور پردازی موزه قرآن، اجرای طرح انضباط شهری در حد فاصل چهارراه جمهوری تا چهارراه ولی عصر (عج)، نورپردازی ساختمان تئاتر شهر، اقدامات حمایتی برای تئاتر های خصوصی در محور خیابان ولی عصر (عج)، کاشت درخت چنار تازه و شناسایی درختان خشکیده  این محور را از جمله اقدامات مهم سال جاری در این خیابان بر شمرد.

 راه‌اندازی جمعه بازار در پارک ساعی

«تورج فرهادی» شهردار منطقه ۶ تهران با تاکید بر صدور فراخوان ایده در سطح محله‌ها و برگزاری رویداد انتخاب شهروند نمونه هر محله این منطقه مرکزی تهران، مدیران محله ها را مامور کرد تا با آنالیز شاخص‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ساکنان هر محله، به تدوین اطلس محله‌ها بپردازند.  

 وی در دیدار با مدیران جدید محله‌های ۱۴گانه این منطقه، با اشاره به هرم مدیریت شهری که در راس از شهردار تهران آغاز می‌شود و در ادامه به ۲۲ شهردار منطقه، ۱۲۴ شهردار ناحیه و در نهایت بیش از ۳۵۰ مدیر محله می‌رسد، گفت: نقش مدیران محله‌ها بر اساس این هرم، قاعده هرم است که به نوعی کل هرم بر آن استوار است.  

وی افزود: مدیران محله‌ها لازم است برای محله‌ها و در راستای پیشبرد اهداف کلی شهر دارای برنامه باشند، مردم را دور هم جمع کنند و با ایجاد فضای مبتنی بر گفتگو، به نیازسنجی محله و ذائقه‌سنجی اهالی بپردازند. از طرفی هم مدیر یک محله باید با همه ارکان و ظرفیت‌های حقیقی و حقوقی که در محله هستند ارتباط بگیرند و به نوعی با آنها کار کنند.

شهردار منطقه ۶ تهران افزود: پزشکان، هنرمندان، ورزشکاران، اساتید، فرهنگیان و چهره‌های شاخصی در سطح محله‌های منطقه ۶ تهران ساکن هستند یا دفاتر فعالیت‌شان دایر است که دارای ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی هستند؛ در ارتباط با این بزرگان و چهره‌ها به تعریف برنامه‌های تاثیرگذار در محله بپردازید، برنامه‌هایی که می‌توانند فراتر از محله، یعنی در سطح منطقه و حتی کل شهر و کشور الگو شوند.

فرهادی با بیان اینکه ظرفیت منطقه ۶ تهران بیش از آن سطحی است که پیش از این از سوی مدیران محلات این منطقه دیده شده است، تصریح کرد: منطقه ۶ تهران یک منطقه کاملا فرهنگی است. تجمع سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، کتاب‌فروشی‌ها، کافه‌کتاب‌ها، دانشگاه‌ها و نهادها و مراکز متعدد علمی و فرهنگی که به کل کشور خدمات ارائه می‌کنند در این منطقه بالا است. بدون اغراق در هر محله این منطقه از بسیاری جهات بیش از یک شهرستان ظرفیت وجود دارد.   

شهردار منطقه ۶ تهران افزود: نه تنها ۱۴ ساختمان سرای محله در سطح منطقه ۶ بلکه همه فضاهای تحت نظارت و مدیریت شهرداری منطقه را در صورتی که برنامه‌های وزین و نو تعریف شود، در اختیار مدیران محله‌ها قرار می‌دهیم.  

وی گفت: به عنوان یک نمونه، مدیران محله‌ها می‌توانند در محل غرفه‌هایی که در پارک ساعی وجود دارد جمعه بازار برپا کنند، هم رفت و آمدهای آنجا را فعال کنند و هم بستری برای عرضه و فروش تولیدات و محصولات مشاغل خانگی ساکنان منطقه فراهم آورند.

وی از مدیران محله‌های ۱۴ گانه شهرداری منطقه ۶ تهران خواست تا با صدور فراخوان ایده و یا برگزاری رویدادهایی نظیر انتخاب شهروند نمونه در محلات به نوعی هم خود را به اهالی محله معرفی کنند و هم گامی برای درگیر کردن ذهن شهروندان و جلب مشارکت آنها بردارند.

فراخوان تجربه‌نگاری  شهروندان در مبارزه با بیماری کرونا

«سجاد سبحانی»، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳ گفت: علیرغم رنجی که بشر از ناحیه ویروس کرونا متحمل شده است، این شرایط اضطراری و تلاش ما برای  مبارزه با این بیماری، موجب شد تا توجه ما بیشتر معطوف نحوه تعامل مثبت با دنیای پیرامون در دوران ابتلا به این بیماری شود.  

وی با بیان اینکه به همان اندازه که این شرایط جدید ناخوشایند و ناخوانده است، خیلی از افرادی که با بیماری درگیر شده اند، در مقایسه با خیلی از افراد دیگر قوی تر و تاب آور تر شده اند ادامه داد: در این راستا، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳ در نظر دارد، نسبت به برگزاری مسابقه تجربه نگاری مربوط به ایام بیماری اقدام کنند.  

معاون شهردار منطقه ۱۳، از شهروندان خواست که با جمع آوری خاطرات مثبت که باعث غلبه آنها بر بیماری شد، این خاطرات را با دیگران به اشتراک بگذارند.   

به گفته وی این خاطرات می تواند شامل وقایع بامزه، حمایت های اجتماعی، چگونگی حفظ روحیه و غلبه بر بیماری باشد.
وی  دهم بهمن ماه را آخرین  فرصت برای ارسال خاطرات از طریق روش های مندرج در پوستر این فراخوان برشمرد و خاطر نشان کرد:  در پایان به سه اثر از بهترین تجارب، هدیه ای به پاس قدردانی از همراهی در این طرح اهدا خواهد شد.

 آغاز پویش «ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی»  

«سعید تیموری»، معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۴ تهران گفت: پویش «ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی» با شعار «هم سایه هم» در دارالمومنین آغاز شده است.

 وی افزود: با توجه به اینکه بیش از ۸۷ درصد از خانواده های پایتخت در آپارتمان سکونت دارند، که این اعداد نشان دهنده غلبه سبک زندگی آپارتمانی به صورت فراگیر در شهر تهران است و با توجه به رواج زندگی آپارتمان نشینی طی دهه های اخیر در منطقه ۱۴ که از این قاعده مستثنی نیست، ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی حائز اهمیت است، در این راستا پویش ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی توسط اداره آموزش های شهروندی منطقه و با تشکیل گروه های تخصصی از روانشناسان و جامعه شناسان گرفته تا شهرسازان و مدیران فعال منطقه۱۴ آغاز به کار کرده است.

تیموری با تاکید بر اینکه شهروندی نه تنها به معنای سکونت در یک شهر به مدت مشخص که به معنای مجموعه ای از آگاهی های حقوقی، فردی و اجتماعی است و شهروندان در قبال یکدیگر و در قبال شهر و محله زندگی شان مسئولیت دارند، افزود: این پویش در سه محور قوانین و حریم خصوصی، همسایگی، مشارکت و محیط زیست و کاهش پسماند از دیماه آغاز شده و تا شهریور۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت تا به بستر سازی در زمینه ارتقای این فرهنگ کمک کند.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه در خصوص شعار پویش ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی که «هم سایه هم» نام دارد، نیز گفت: همسایگی قصه درختانی است که سایه های آنها سر به هم آوردند، از هم جدا هستند اما یک پیوند آشکار دارند و در بالاترین نقطه به هم می رسند. تهران به نو شدن همسایگی هاست که جوان تر، پرنشاط و دارای انظباط شهری بیشتری می شود.

توسعه پایدار شهری با رسیدن به توسعه پایدار زیست محیطی حاصل می‌شود

«سید حمید موسوی» شهردار منطقه یک تهران در اختتامیه اولین  ممیزی مراقبتی استاندارد بین المللی ایزو با بیان اینکه توسعه پایدار شهری با رسیدن به توسعه پایدار زیست محیطی حاصل می‌شود، افزود: موضوعات زیست محیطی باید در اولویت فعالیت های واحدهای اجرایی، ستادی، ادارات مرتبط و تعاملات بین بخشی قرار گیرد.

وی گفت: منطقه یک منطقه ای خاص، اکولوژیک  و استراتژیک با ۱۰۱ کیلومتر حریم استحفاظی است که طبیعت آن همانطور که نقطه قوت منطقه و شهر تهران است می تواند حادثه آفرین باشد که حادثه سقوط بهمن در ارتفاعات شمال تهران  از جمله این حوادث بوده که به همه بازماندگان آن تسلیت می گویم  و ماموریت و رسالت ما  در اجرای ایزو ۱۴۰۰۱ و نگاه زیست محیطی به منطقه و حل مشکلات محیط زیستی دو چندان می کند.   

وی گفت: در دوسال گذشته اقدامات مناسبی در راستای حفظ محیط زیست در منطقه به اجرا رسید که آموزش زیست محیطی به عنوان رکن اصل حرکت به سمت توسعه پایدار بین کارمندان، پیمانکاران و شهروندان اجرا شده است و دو معاونت اجتماعی و خدمات شهری برای فرهنگ سازی مناسب در کنار هم قرار گرفته اند تا این مهم در جامعه نهادینه شود.

موسوی استفاده از انرژی های تجدید پذیر، بهینه سازی مصرف سوخت، استفاده از انرژی گرمایی زمین، استفاده از آبهای خاکستری در ساختمان های بلند مرتبه، احداث دو نیروگاه خورشیدی در منطقه را از دیگر اقدامات اجرایی در منطقه دانست.

وی با پیشنهاد تهیه رباتی برای گرفتن عکس یادگاری با عکس شهید سلیمانی برای قراردادن در فضای مجازی، یادآور شد: همه دوستان، به‌ویژه پایگاه بسیج منطقه و مجموعه فرهنگی‌ متمرکز روی این موضوع، بهتر است به‌آرامی اقدامات تعیین‌شده در این زمینه را آغاز کنند و فقط به چند روز اصلی درنظرگرفته‌شده برای این مراسم بسنده نکنند تا در این مدت از طریق سنجش بازخوردهای مردمی فعالیت‌ها، اصلاحات و بازنگری‌های لازم برای بهترشدن برنامه‌ها صورت گیرد.  

 مراسم ستاد سردار دل‌ها با رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا و پروتکل‌های بهداشتی از تاریخ  ۱۳ تا ۱۶ دی‌ماه در میادین اصلی منطقه (بهارستان، خراسان، امام حسین (ع)، شهدا و شوش) در دو نوبت صبح ۷:۴۵ تا ۱۰ و بعد از ظهر ۱۵ تا ۱۷، بدون تجمع برگزار می‌شود که شامل پویش قهرمانان مقاومت، نصب بنر و چندین طاق نصرت برای بزرگداشت حاج قاسم و ایام فاطمیه (س) در سطح منطقه، توزیع چند هزار بسته کمک مؤمنانه حاج قاسم به نیازمندان، برپایی ایستگاه صلواتی برای توزیع ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده، نصب بیش از ۲ هزار بنر تیر برقی، برگزاری مسابقات مجازی، ختم قرآن، پخش نماهنگ‌ و پادکست‌ خواهد بود.

برچسب‌ها شهر تهران شهرداری منطقه یازده تهران خیابان ولیعصر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران خیابان ولیعصر شهر تهران خیابان ولیعصر اخبار کنکور ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی اجتماعی و فرهنگی مدیران محله ها خیابان ولی عصر شهرداری منطقه منطقه ۶ تهران شهردار منطقه توسعه پایدار زیست محیطی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، مهدی چمران پیش از‌ آغاز دویست و سی و چهارمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز موضوعات مختلفی از جمله مصوبه‌ای برای خاورشهر، اصلاحات نرخ‌های سازمان آتش‌نشانی و همچنین حسابرسی‌ها در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار خواهد گرفت.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه روز گذشته در شهرداری منطقه ۱۷ از حضور یکی از اعضای شورای شهر تهران (شربیانی)، ممانعت به عمل آمده است این موضوع صحت دارد یا خیر گفت: ممانعتی بابت حضور این عضو شورای شهر تهران انجام نشده و تنها شهردار منطقه حضور نداشته که پیگیری ما نشان از آن دارد که شهردار منطقه پیش از این مرخصی گرفته اما برخی از معاونین وی در شهرداری منطقه حضور داشته‌اند.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: قاعدتاً اعضای شورای شهر وقتی در شهرداری‌های مناطق حضور پیدا می‌کنند انتظار می‌رود که شهرداران نیز اینگونه بازدیدها را به ساکنان منطقه اعلام کنند تا مردم و شهروندان‌ آن منطقه حضور پیدا کنند تا موارد و احیانا مشکلات خود را مطرح کنند. انتظار ما این است که همکاری خوبی در این بخش از سوی شهرداران مناطق وجود داشته باشد.

چمران گفت: شورا به عنوان ناظر بر عملکرد شهرداری است و می‌تواند در همه موضوعات نظارت داشته باشد.

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری تهران تصریح کرد: بنده از جزئیات این موضوع اطلاع ندارم اما این مبلغ برای کمک هزینه مسکن بوده و مشخص نیست که این رقم به صورت وام بوده یا شکل دیگری است.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که پرداخت چنین مبالغی نیاز به مجوز شورا دارد یا خیر افزود: این موارد در اختیار شهردار تهران است اما باید شورا نیز از آن اطلاع داشته باشد.

چمران همچنین در واکنش به صحبت‌های استاندار تهران در ارتباط با جابجایی آرادکوه به محل دیگری تصریح کرد: اینکه آرادکوه محل فعلی دفن زباله جابجا شود امکانپذیر نیست اما می‌توان جای جدیدی را برای دفن زباله‌ها در نظر گرفت چرا که جابجایی آرادکوه با توجه به شرایطی که دارد هزینه زیادی را در برخواهد داشت اما همانطور که گفته شد می‌توان مکان جدیدی را برای دفن زباله احداث کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شورا از محل دفن جدید زباله‌های پایتخت اطلاع دارد یا خیر گفت: هنوز اطلاعاتی در این خصوص به بنده نرسیده یا من اطلاع ندارم اما همانطور که گفته شد جابجایی آرادکوه امکان ندارد اما می‌توان محل جدیدی را برای دفن زباله‌ها احداث کرد و می‌توان از دستگاه‌های جدید زباله‌سوز (5 الی 6 هزار تنی) استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی