Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: در راستای ثبت جهانی خیابان، ولی عصر (عج) ۱۲ بنای قدیمی واجد ارزش میراثی در حد فاصل چهارراه معز السلطان تا سرگرد بشیری، شناسایی و فاز اول مرمت آن‌ها آغاز شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان در بازدید میدانی روز گذشته که از چهارراه، ولی عصر (عج) تا میدان راه آهن به منظور بررسی وضعیت پروژه احیای جداره‌ها و مرمت ابنیه، ساختمان‌ها و خانه‌های واجد ارزش تاریخی انجام شد؛ از شناسایی و آغاز مرمت ۱۲ بنای تاریخی توسط اداره زیبا سازی این منطقه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آبادیان افزود: در برنامه ثبت جهانی خیابان ولی عصر (عج) بازطراحی و اجرای پروژه‌های ترافیکی و عمرانی در برخی معابر منتهی به این خیابان نیز انجام خواهد شد.
او با اشاره به این که پروژه مذکور بر اساس طرح ابلاغی دفتر ثبت جهانی خیابان ولی عصر (عج) مستقر در "خانه موزه مینایی" در حال انجام است؛ ادامه داد: در این محدوده ۱۲ بنای بسیار ارزشمند با قدمت مربوط به دوران پهلوی دارای تزئینات آجری و معماری زیبا از جمله خانه مافی، ملک آذر پیرا، ملک نبش خیابان بشیری، آموزشگاه سهرابی و ... شناسایی شده و در این مرحله حذف زوائد و برداشتن کامپوزیت‌های روی بنا انجام شده که با این اقدام آجر کاری‌ها و گلدسته بنا نمایان شد.
شهردار منطقه ۱۱ با بیان این که توجه به خط آسمان برای این ۱۲ پلاک مد نظر قرار گرفته است؛ بیان کرد: بعد از حذف زوائد، عملیات تخلیه بند کشی‌های قدیمی، دانه گذاری ها، برگرداندن نما به حالت قبلی، نصب تابلو بر اساس طرح مصوب و پیرایش محدوده در مدت زمان ۳ ماه انجام خواهد شد.
به گفته شهردار منطقه ۱۱ احیای هویت تاریخی خیابان ولی عصر (عج) در راستای مفاد ۴۱ و ۴۶ برنامه ۵ ساله سوم شهرداری تهران در حال انجام است که نقش تأثیر گذاری در احیای بافت تاریخی شهر تهران و باز آفرینی فضا‌های شهری دارد.
آبادیان همچنین یاد آور شد: در این پروژه شهرداری منطقه ۱۱ با هدف احیای مجموعه شهری به جای احیای تک دانه مداخله کرده است که محرک توسعه محله‌ای خواهد بود و می‌تواند ارتقای کالبدی و محیطی در بخشی از حصار ناصری را که یکی از عناصر هویتی شهر تهران است؛ ایجاد کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی شهرداری تهران تهران خیابان ولی عصر منطقه ۱۱ ۱۲ بنای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) و دیدار با مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان سلامت کوثر و کارکنان این بیمارستان گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود.

رئیس کل دادگستری استان البرز مطرح کرد: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان البرز و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان در مرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را از سر گرفت.

وی با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری آن بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود و پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکان اصلی مسترد شد.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه همه مطالبات تعیین و اقدامات برای آغاز مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز خاطرنشان کرد: با برطرف شدن موانع در مسیر آغاز مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان البرز در مرداد ماه ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی با یادآوری اینکه البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد، گفت: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان دارد. این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به حدود ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف خدمات درمانی ارائه کرده است.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان همه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است و با بیان اینکه دادگستری البرز آمادگی دارد از ظرفیت‌های قانونی خود برای توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند، از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در البرز و تلاش‌های مسؤولان و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی البرز برای احیای این بیمارستان قدردانی کرد.

کد خبر 6099695

دیگر خبرها

  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • آسفالت بیش از ۵۰۰۰۰ مترمربع معابر در هفته سی و هفتم در شیراز
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد